Изборник Затворити

АГРОРАЗВОЈ НА САЈАМУ ПРИВРЕДЕ ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ – СПРЕГ

После паузе проузроковане пандемијом корона вируса Сајам привреде западне Србије – СПРЕГ биће одржан од 7. до 9. априла у „Омни центру”. Организатор, Регионална асоцијација малих и средњих предузећа западне Србије и извршни организатор, ваљевска агенција „Гатти”, подсећају да овај сајам од 2004. године промовише домаћу производњу и настоји да помогне малим и средњим предузећима и предузетницима да се афирмишу и побољшају своје пословање, па ће и на предстојећем 17. СПРЕГ-у они чинити највећи део излагача, уз представнике локалних самоуправа, стручна удружења и организације. Како нам је у разговору рекао извршни директор сајма Јован Грујић на сајму се очекује се преко 150 излагача, у току самог сајма биће орагнизована и предавања из области пољопривреде.

„Агроразвој – ваљевске долине” узело је учешће на овогодишњем СПРЕГ-у, пажњу ће посветити и субвенцијама Републике и Града намењеним пољопривреди. Градским буџетом за ове намене предвиђено је 75 милиона динара.

Штанд АГРОРАЗВОЈА налазиће се унутра главне хале, простираће се на 18 м2

Све информације о подстицајима и субвенцијама Града Ваљева посетиоци и занитересовани биће у могућности да добију на самом штанду где ће добити и програм субвенционисања.